Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
 
Είναι νόστιμο φαγητό καταάλληλο για κυριακάτικο γεύμα.

YΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 κιλό κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. πάστα τομάτας
1/2 λίτρο νερό
2 κ.σ λάδι
αλάτι πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χοντρές ροδέλες και τα ροδίζουμε σε τηγάνι.

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι στη χύτρα και προσθέτουμε το κρέας για να το ροδίσουμε.

Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Σε χύτρα θα χρειαστεί περίπου 50 λεπτά με μία ώρα, ενώ σε κατσαρόλα διπλασιάζεται ο χρόνος.

Σερβίρουμε με τοματοσαλάτα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου