ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ |
Είναι νόστιμο φαγητό καταάλληλο για κυριακάτικο γεύμα. YΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.σ. πάστα τομάτας 1/2 λίτρο νερό 2 κ.σ λάδι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χοντρές ροδέλες και τα ροδίζουμε σε τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι στη χύτρα και προσθέτουμε το κρέας για να το ροδίσουμε. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Σε χύτρα θα χρειαστεί περίπου 50 λεπτά με μία ώρα, ενώ σε κατσαρόλα διπλασιάζεται ο χρόνος. Σερβίρουμε με τοματοσαλάτα. |
Υγεία , νέα, μόδα,καλλιτεχνικά,κουτσομπολιά, διασκέδαση ,ταξίδια,και πολλά άλλα .
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου